Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ) a lansat recent noua lor pagină web. Noua interfață a paginii a permis organizarea eficientă a informației despre activitatea instanțelor judecătorești și a sporit accesul persoanelor cu necesități speciale (de vedere și auz) la informații juridice. Noile funcționalități de modificare a textului permit utilizatorilor paginii să adapteze felul în care acesta este afișat conform propriilor necesități (mărimea și accesibilitatea fontului, contrastul și saturarea culorilor). De asemenea, noile funcționalități permit audierea informațiilor de pe pagină.

Pagina web a Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești este o sursă de informare despre legislația Republicii Moldova, activitatea instanțelor judecătorești (știri importante, rapoarte statistice) și despre bunele practici din domeniul justiției. De asemenea, pe pagina web a Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești, justițiabilii pot consulta harta interactivă a instanțelor judecătorești și pot găsi răspunsuri la întrebări ce țin de procesul de judecată (FAQ).

 Actualizarea site-ului a fost realizată în cadrul Programului pentru Justiție Transparentă grație suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Programul pentru Justiție Transparentă utilizează tehnologii moderne pentru a spori eficiența, transparența și responsabilizarea sectorului justiției, oferind un acces mai bun cetățenilor și sporind încrederea publicului în sistemul judiciar.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe dna Iulia Țvigun, Specialist în comunicare al Programului pentru Justiție Transparentă la tel.: 068 11 88 99 sau prin email la adresa itvigun@openjustice.md.

Imprimare