Sursa foto: https://www.coe.int

Avocații și parajuriștii din cadrul Consiliului Național pentru Asistența Juridică Garantată de Stat (CNAJGS) sunt invitați să participe la două instruiri, care vor avea loc online, în perioada 29 iulie – 5 august 2020.

Potrivit CNAJGS, subiectele abordate în cadrul instruirilor se referă la:

  • ”Sistemul Informațional Judiciar*. Accesul la informația judiciară” (2 ore)
  • ”Relații armonioase și non-conflictuale în procesul acordării asistenței juridice: specific și particularități în comunicare în funcție de litigiu și beneficiar” (4 ore).

*Sistemul Informațional Judiciar (SIJ) din Moldova este constituit din Programul Integrat de Gestionare a Dosarelor (PIGD), Soluția informatică e-Dosar judiciar (SI e-DJ, Portalul Național al Instanțelor de Judecată (PNIJ) și Soluția informatică a ședințelor de judecată (SIaS). Toate componentele SIJ au fost dezvoltate și implementate cu suportul Programului USAID pentru Justiție Transparentă.

Avocații și parajuriștii interesați sunt rugați să confirme participarea pe adresa de e-mail aparat@cnajgs.md, până în data de 28 iulie 2020. Datele de acces la platforma online, prin intermediul căreia se va desfășura evenimentul de instruire, vor fi oferite după înregistrare.

Imprimare